Uitleg en Werkwijze Maatwerkservice

Via onze eigen Maatwerkservice kunnen wij voor u teksten en/of borduurapplicaties borduren op diverse textielartikelen (basisartikelen). Een mooi hondenpatroon op een fleecevest of bodywarmer, een leuke tekst op cadeau-artikelen, er is heel veel mogelijk!

Voor particulier én bedrijf!

In onze webshop vindt u diverse textiel-artikelen (wij noemen ze liever basisartikelen), waarop wij voor u een borduursel kunnen maken. Voor particulieren hebben wij een groeiend assortiment borduurapplicaties beschikbaar, die wij op het basisartikel van uw keuze kunnen borduren. Staat de applicatie die u zoekt nog niet online? Grote kans dat we 'm al wel in onze collectie hebben en mocht dat niet het geval zijn, dan gaan we graag voor u op zoek. Ook het borduren van namen op cadeau-artikelen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Voor bedrijven kunnen wij logo's digitaliseren en omzetten naar een borduurpatroon, waarna wij dit op bedrijfskleding naar keuze kunnen borduren. Borduren is een duurzame techniek met een luxe uitstraling. Nóg een voordeel: uw werknemers krijgen dankzij geborduurde bedrijfskleding een extra professionele uitstraling. Zo wordt uw bedrijfskleding een écht visitekaartje voor uw bedrijf. Mogen wij ook úw bedrijfskleding omtoveren tot visitekaartjes?

Professioneel geborduurde relatiegeschenken

Wist u dat wij ook uw relatiegeschenken kunnen verzorgen? Een geborduurd relatiegeschenk is niet alleen mooi om te zien, maar wanneer u voor een duurzaam gebruiksartikel zoals bijvoorbeeld gastendoekjes, handdoeken of ander textiel kiest, vormt uw relatiegeschenk bovendien een blijvende herinnering voor uw relaties.

Overige cadeau-artikelen

Ook voor geborduurde cadeautjes als bedankje voor de aanwezigen tijdens uw bruiloft, kraamcadeau's, verjaardagscadeau's en cadeau's voor een jubilaris bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerkservice: uitleg van veelgebruikte termen

Graag geven wij u extra uitleg over een aantal veelgebruikte termen in de webshop, die betrekking hebben op de Maatwerkservice:

  • Basisartikel = Elk artikel waarop wij voor u een borduursel kunnen maken
  • Losse borduurapplicatie (badge) = Een borduurapplicatie die niet op een basisartikel wordt geborduurd, maar op een stuk borduurvlies. Hierdoor ontstaat een zelfstandig artikel.
  • Opnaai-badge = Een losse borduurapplicatie (badge) die u zelf met de hand of met de naaimachine op een eigen textielartikel naait
  • Opstrijk-badge = Een losse borduurapplicatie (badge) voorzien van een speciale lijmlaag, die u zelf met de strijkbout op een eigen textielartikel strijkt, volgens de instructies die bij de badge worden meegeleverd
  • Satijnsteek afwerkingsrand = Een sierrand rondom een borduurapplicatie, waarmee de delen van de ondergrond die na het uitknippen zichtbaar kunnen blijven, netjes worden afgewerkt

In de voorbeelden hieronder is zichtbaar hoe een satijnsteek afwerkingsrand er uit ziet. Op de eerste regel ziet u links een afbeelding uit de borduursoftware zonder satijnsteek afwerkingsrand en rechts een afbeelding uit de borduursofware met satijnsteek afwerkingsrand. Deze satijnsteek afwerkingsrand is in blauw weergegeven, om het effect goed zichtbaar te maken. Op de tweede regel ziet u links een geborduurde badge zonder satijnsteek afwerkingsrand en rechts een geborduurde badge met satijnsteek afwerkingsrand. Deze satijnsteek afwerkingsrand is in zwart geborduurd, omdat zwart de basiskleur voor deze borduurapplicatie is. Optisch geeft dit het mooiste en rustigste effect.

Borduurapplicatie Berner Sennenhond EMB001 - variant 1 - zonder satijnsteek afwerkingsrand Borduurapplicatie Berner Sennenhond EMB001 - variant 1 - met satijnsteek afwerkingsrand
Borduurapplicatie Berner Sennenhond EMB001 - variant 1 - zonder satijnsteek afwerkingsrand Borduurapplicatie Berner Sennenhond EMB001 - variant 1 - met satijnsteek afwerkingsrand

Losse borduurapplicatie (badge) van het door u bestelde borduurpatroon niet altijd mogelijk

In veel gevallen kunnen wij van standaard borduurpatronen uit de categorie Borduurapplicaties en van de standaard borduurpatronen uit de rubrieken Hondenrassen, Kattenrassen en Paardenrassen een losse borduurapplicatie (badge) maken. Indien dit mogelijk is, hebben wij dit in het betreffende artikel als keuze-optie aangegeven. Sommige patronen hebben echter veel losse en/of uitstekende delen, waardoor het niet mogelijk is om hier een badge van te maken. In die gevallen kunnen wij het patroon voor u vaak wél op een zelfstandige badge borduren. Voor de beschikbare modellen en kleuren zelfstandige badges verwijzen wij u graag naar het basisartikel Badge voor borduurapplicatie.

Kies het basisartikel waarop wij voor u een borduursel maken

Basisartikelen zijn de artikelen waarop wij voor u een borduursel kunnen maken. Deze basisartikelen hebben wij ingedeeld in verschillende categorieën, zodat u het artikel van uw keuze sneller kunt vinden. In de linkerkolom kunt u een keuze maken uit de verschillende artikelcategorieën. Per basisartikel is aangegeven wat de mogelijkheden zijn om er een borduursel op te maken. Passen uw wensen niet binnen de vermelde mogelijkheden? Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via een telefoontje naar de Klantenservice, via het contactformulier of via een e-mail naar de Klantenservice, zodat we uw wensen kunnen bespreken. Er is namelijk heel veel mogelijk!

Online catalogus basisartikelen

Het aanbod van artikelen waarop kan worden geborduurd is enorm omvangrijk. Een selectie van dat aanbod hebben wij in de webshop opgenomen, verdeeld in categorieën. Mocht u hier vragen over hebben of kunt u een artikel(categorie) niet vinden? Laat het ons dan even weten. Eén van onze leveranciers heeft de volledige catalogus online gezet, zodat u zelf naar hartelust kunt zoeken. Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u uw keuze gemaakt en wilt u de bijbehorende prijzen weten, of wilt u dat wij de gekozen artikelen voor u gaan bestellen? Laat het ons weten via een telefoontje naar de Klantenservice, via het contactformulier of via een e-mail naar de Klantenservice, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

De Maatwerkservice werkt met Madeira Rayon borduurgaren

Voor het borduren van applicaties en teksten maken wij gebruik van Madeira Rayon borduurgaren. Dit borduurgaren is beschikbaar in een zeer groot aantal kleuren. Veel van deze kleuren hebben wij in voorraad, maar mochten de door u gewenste kleuren niet in voorraad zijn, dan kunnen wij deze bestellen en worden ze binnen enkele werkdagen geleverd. Op de kleurenkaarten, welke op een speciale pagina in de webshop zijn weergegeven, vindt u alle beschikbare kleurnummers. Omdat elk beeldscherm de kleuren anders kan weergeven, kunnen we nooit met 100% zekerheid garanderen dat het door u gekozen kleurnummer op het door u gekozen basisartikel precies zo uitpakt zoals u voor ogen had. Hiervoor vragen wij uw begrip. Kleuren die anders uitvallen dan verwacht geven helaas nimmer recht op garantie, reclame of retour. Standaard applicaties, zoals die van de Sennenhondenrassen, worden geborduurd met de door de leverancier opgegeven kleurnummers. Kleurafwijkingen van het eindprodukt ten opzichte van de getoonde afbeeldingen in de webshop geven nimmer recht op garantie, reclame of retour.

Voorbeeldartikelen Maatwerkservice met korting verkrijgbaar!

In de rubriek Kant-en-klare artikelen ziet u diverse voorbeelden van artikelen die wij voor u kunnen borduren. Deze voorbeelden zijn als kant-en-klare artikelen te bestellen en u ontvangt hierop korting. Echter, omdat het voorbeeldartikelen zijn, zijn ze slechts verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en geldt hiervoor dus OP=OP.

Maatwerkservice: levertijden

Een groot deel van de Basisartikelen kunnen wij uit voorraad leveren. Omdat elk artikel dat u bestelt specifiek naar uw eigen wensen wordt gemaakt, geldt voor alle geborduurde artikelen een levertijd. Meer informatie over de gemiddelde levertijd vindt u in de footer onderaan de pagina. Soms moeten wij eerst onze voorraad weer aanvullen en zijn wij daardoor (mede) afhankelijk van de voorraad van onze leveranciers. In alle gevallen proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw bestelling.

Heeft u vragen over de Maatwerkservice?

Heeft u nog vragen? Kunt u een artikel niet vinden? Wilt u graag hulp bij het plaatsen van uw bestelling? Laat het ons weten via het contactformulier, via een e-mail naar de Klantenservice, of neem telefonisch contact op met de Klantenservice. We helpen u graag verder!

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *