Levertijd Maatwerkservice

Nagenoeg alle borduuropdrachten, waarbij wij voor u een borduursel (afbeelding en/of tekst) op een basisartikel maken, worden op bestelling voor u gemaakt. Dit heeft te maken met de grote variëteit aan maten/afmetingen, teksten, garenkleuren, lettertypen, etc. Het is hierdoor - een enkele uitzondering daargelaten - nagenoeg onmogelijk om voor alle verschillende opties een voorraad aan te houden. Dit betekent dat u bij het plaatsen van uw bestelling altijd rekening moet houden met een levertijd. Uiteraard doen wij er alles aan om deze levertijd zo kort mogelijk te houden. Wanneer het basisartikel, waarop wij voor u een borduursel moeten maken, uit voorraad leverbaar is, bedraagt de gemiddelde levertijd ongeveer 2 weken. Bij grotere aantallen en in drukke perioden kan de levertijd oplopen tot ongeveer 3 - 4 weken.

Wanneer het basis-artikel, waarop wij voor u een borduursel moeten maken, niet uit voorraad leverbaar is dan ziet u dit tijdens het plaatsen van uw bestelling in uw winkelwagentje. Er komt dan een extra regel onder het door u bestelde artikel te staan. U ontvangt dan doorgaans binnen een week na het plaatsen van uw bestelling een indicatie van de verwachte levertijd van het basis-artikel. Vanaf het moment dat het door u bestelde basis-artikel weer in voorraad is, geldt de gebruikelijke levertijd voor het verwerken van de borduuropdracht.

UPDATE 01-04-2023:

  • De actuele levertijd voor nieuwe bestellingen bedraagt door langdurige ziekte op dit moment ongeveer 4 tot 6 weken
  • Reeds geplaatste bestellingen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen; wil je een indicatie van de levertijd voor een reeds geplaatste bestelling, neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.
Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *